Rashladni uređaji i termoizolacije za auto hladnjače

Nadogradnja dostavnih vozila sa rashladnim uređajima i ugradnja Thermo king-a je naš osnovni poslovni program, zbog kojeg je kontinuirano u našem fokusu. Thermo King uređaje ugrađujemo na sve vrste kombi i dostavnih vozila. Ovisno o robi koja se prevozi, odnosno o zahtijevanoj temperaturi unutar tovarnog dijela kombi vozila, ugrađujemo odgovarajući rashladni uređaj. Kao primjer, to mogu biti uređaji za temperature od 0 do 7 stepeni ili uređaji koji omogućavaju određenu minusnu temperaturu unutar hladnjače.

U zavisnosti od motora dostavnog vozila, postavljamo dodatni kompresor klime u motorom dijelu vozila ili povezujemo na postojeći. Ugradnja Thermo King rashladnog uređaja u auto hladnjače omogućava da se postigne odgovarajuća temperatura u tovarnom dijelu hladnjače. Ono što je najvažnije jeste da se temperatura održava tokom transporta bez obzira na vanjske uticaje. Prema zahtjevu kupca, moguće je ugraditi različite modele Thermo King uređaja u sve vrste kombi i dostavnih vozila, poput modela sa grijanjem, višetemperaturnim režimom ili električnim pogonom u stand-by režimu, koji služi za hlađenje dok vozilo nije u pokretu. Rashladni uređaj stand-by ili drugim nazivom Thermo King 220V, povezuje se na napajanje objekta i vrši hlađenje za vrijeme stajanja vozila na parkingu.

Cijena za ugradnju Thermo King-a u sve vrste vozila ovisi od uređaja kojeg kupac odabere, tačnije od temperature koja je potrebna unutar auto hladnjače.

Prilikom prevoza hrane i drugih roba, važno je maksimalno iskoristiti prostor unutar tovarnog dijela dostavnih vozila, a Thermo King uređaji upravo omogućavaju najbolju iskorištenost unutar kombi dostavnih vozila.

Thermo King auto hladnjače su provjeren sistem za pouzdano transportno hlađenje. Ugradnja Thermo King hladnjače može trajati 4 ili 5 radnih dana, ovisno o kojem dostavnom vozilu se radi.

Termoizolacija za kombi vozila

Igmanska bb
71320 Vogošća
Bosna i Hercegovina

Mob / Viber: +387 62 740 740
Tel/Fax: (+387 33) 716 - 385
E-mail: info@komel.ba
Web: www.komel.ba

Kontaktirajte nas

Igmanska bb
71320 Vogošća
Bosna i Hercegovina

Tel/Fax: (+387 33) 716 - 385
Viber: +387 62 740 740
E-mail: info@komel.ba
Web: www.komel.ba