Policijska vozila

Vršimo opremanje i doradu vozila za potrebe policije na osnovu specifičnih zahtjeva nadleženih institucija.

U mogućnosti smo da prema individualnim zahtjevima isporučimo sve vrste policijskih vozila sa potrebnom i zahtjevanom opremom. Policijska vozila općenito mogu biti namijenjena za:

- tajne istrage
- patrolna vozila
- vozila za prevoz zatvorenika
- vozila za specijalne jedinice policije i
- kontrolu naplate cestarine.


Unutar policijskih vozila ugrađuje se adekvatna svjetlosno-zvučna signalizacija, koja zavisno od zahtjeva može biti stroboskopska ili LED. Zvučna signalizacija može biti dvotonska ili višetonska sa komandnom jedinicom unutar vozila. Prilikom ugradnje svjetlosno-zvučne opreme na policijska vozila najčešće ugrađujemo opremu proizvođača „Federal“ iz SAD-a. Na vozilo se postavljaju policijska obilježja uz pomoć reflektirajućih folija.

VW T5

VW Caddy

VW Caddy 2


Vršimo, također, ugradnju dodatnih ojačanja i zaštitnih mreža na staklima policijskih vozila, koja su namijenjena za specijalne jedinice policije. Unutrašnjost vozila koja su namijenjena za prevoz zatvorenika možemo obložiti ojačanim alu-limovima i ugraditi dodatna ojačanja za vezivanje lisica. Također, unutar vozila za prevoz zatvorenika ugrađujemo videonadzor i komunikacijsku opremu.

Na osnovu individualnih zahtjeva nadležnih institucija možemo praviti specijalna policijska vozila prema posebnim zahtjevima sa specijalnom opremom. Garancija na našu nadogradnju, opremu i kvalitet radova je do 24 mjeseca. Ukoliko imate određene zahtjeve, pišite nam. Za kratko vrijeme možemo Vam dostaviti ponudu za izradu policijskog vozila sa detaljnom specifikacijom vozila i nadogradnje.

Ne oklijevajte iznijeti svoje zahtjeve, jer mi smo online.

Napomena: Nudimo i kompletna vozila sa odgovarajućom nadogradnjom, spremna za izvoz u sve zemlje svijeta. Vozila se isporučuju brodom, zavisno od lokacije kupca.

Kontaktirajte nas

Igmanska bb
71320 Vogošća
Bosna i Hercegovina

Viber / WhatsApp / Mob +387 62/740-740
Tel/Fax: (+387 33) 716-385, 616-110
E-mail: info@komel.ba
Web: www.komel.ba